Billeder & Arkiv / Medlemmernes billeder / Majbrit og Jan

Majbrit og Jan

Oktober 2013
Så er der gang i dræn på P-øst. Rene og Kalle har lavet et kæmpe stykke arbejde, som vil hjælpe os, når himlen giver los. Stor tak fra alle os omkring P-øst.
Med de varmeste hilsner Majbrit og Jan.
 
10. august 2013
Vi vil gerne vise hvor hyggeligt man kan have det en helt alm. fredag eftermiddag. Tom har sat bord ud på pladsen og vi havde den gamle klokke som også er sat op. Det var en genindvielse af tingstedet som jo har eksisteret i mange år.
Hilsen Majbrit og Jan
12. juni 2013
Så har Tom gjort det igen !
Efter mange dages sliben og børsten har Tom fået Moselunds Dame og Mand lavet flotte til deres jubilæum. De er fra da haven blev 25 år den 12.08.1978. Dame er lavet på Århussporvejs værksted og Manden er lavet på DSB's centralværksted.
Stor tak til Tom for det store arbejde.
Hilsen Majbrit og Jan
 
 
D. 7. maj 2013
Ny stang på P-Øst.
På foto ses Tom, Erik maler og Majbrit (21) med ny stang, som er givet af Jytte og Erik (13) og opsat af Tom Jensen (21).
D. 11. aug. 2012
Vi er en hel masse naboer til p øst der vil sige Rong og Tom tak for det store arbejde de har gjordt for at forskønne vores flotte plads ved jubilæumsfigurer så de kan bevares i mange år endnu så her er et par billeder
Mvh Jan
Her er billeder fra informationsmødet, hvor planen for vores vinterbyggeri blev fremlagt - og som man kan se, er mange mødt frem. Dejligt at der er så mange, der hjælper.
Sidste aften med dart og duer 2008
 
Vi vil gerne takke alle de mennesker, der har støttet os igennem sommeren. Håber vi ses til næste sommer.
 
Hilsen Ole, Kalle, Jan og Majbrit
Her er lige nogle billeder, så folk kan se hvor hyggeligt det kan være at være på fællesarbejde.

Hilsen Majbrit og Jan
Uglereden, hfmoselund.dk