KÆRE MOSELUNDERE, FAMILIE OG VENNER

08-08-2017
Så er der ikke længe til, at vi endnu engang skyder til start på dette års Moselund Festival 2017, som bliver lørdag den 19. august fra klokken 11.30 PÅ P-Vest.

I år kan vi uden tøven sige, at vores musikprogram har fået en interessant opgradering, som vi er meget stolte af at kunne præsentere for jer.

2017 er et meget vigtigt år for Moselund Festival. Det er tredie år vi afholder denne dejlige dag, men samtidig også dette år, der vil danne grundlag for, om der er fortsat opbakning og energi på, om Moselund Festival skal blive en fast forankret tradition -hvilket vi i den grad håber på.

Så sæt kryds i kalenderen allerede nu, inviter din familie og venner, og kom og vær med til denne fantastiske dag, som ud over at skabe en festlig dag for både børn og voksne, grundlæggende arbejder for skabe et styrket fællesskab, nye bekendtskaber og en stærk sammenhængskraft her i Haveforeningen Moselund.

Følg også med på vores facebookside "Moselund Festival 2017", hvor vi løbende vil holde jer opdateret med alle de dejlige og helt fantastiske musikalske indslag, lækre madtilbud, underholdning for børn, uimodståelige tilbud fra baren og meget mere.

Tænker du, at det ville være rart at tilføje dine eventuelle familiemedlemmer eller venner, så tilmeld dem her på facebooksiden "Moselund Festival 2017" og de vil blive godkendt hurtigst muligt.

VI GLÆDER OS!”
 
 
Uglereden, hfmoselund.dk