Trailerordning - ny procedure

25-04-2020
Som rigtig mange af jer nok har erfaret, har vores trailerordning haft det svært, fordi trailerne, efter endt brug, den ene gang efter den anden ikke er blevet ordentlig behandlet.

Derfor laver vi om på "forretningsgangen" ved lån af en trailer.

Nøglerne bliver fra den 1. maj 2020 fjernet fra boksen på P-vest.

I stedet for bliver det nu sådan,

• at man enten skal ringe eller sende en sms til Jørn Schlaikjer 20986077 eller Erik Christiansen 50990594, som herefter kommer med nøglerne, hvor I sammen tjekker, at traileren er fuldt i orden.

Når traileren sættes tilbage, skal Jørn eller Erik igen kontaktes, hvorefter de kommer ned på P-vest, for at få nøglen igen. Her tjekker I, at traileren leveres tilbage i samme stand, som da nøglen blev udleveret. Er der sket en skade (selvfølgelig kan en pære være sprunget, og det er ikke en skade) på traileren, skal vedkommende, som har lånt traileren, betale for udbedringen af skaden

Det er en væsentligt opstramning af ordningen for udlån af trailerne, men

• vi kan ikke blive ved med at skulle reparere og reparere, og betale og betale, fordi trailerne ikke er behandlet ordentligt.

Vi skal opfordre til, at I aftaler med Jørn og Erik i god tid, og derfor vil vi anbefale, at når I har booket en trailer i "skabet", at I allerede der kontakter Jørn eller Erik, og fortæller datoen og tidspunktet, I gerne vil låne traileren.

Haveforeningen Moselund
Bestyrelsen, d. 25. april 2020
 
Uglereden, hfmoselund.dk