Aktiviteter / Moselund Festival / Festival 2018

Festival 2018

KÆRE MOSELUNDERE, FAMILIE OG VENNER!
Så kan vi med stolthed præsentere dette års program for Moselund Festival 2018 - Lørdag den 18. august fra klokken 12.00
-Nu er der under tre uger til, at Moselund Festival 2018 skal skydes af, og vi glæder os helt vildt.
Følg med på Facebook-siden, hvor I løbende vil få information om alt det fantastiske I skal se og høre samt smage, drikke og sanse. -Og det er ikke så lidt i år.....
Er der nogle af dine venner, familie eller andet du gerne vil give mulighed for at kunne følge med i hvad der sker, så tilføj dem blot, og de vil hurtigst muligt blive godkendt som medlemmer på siden.
Vi glæææder os! ❤️
Luksus tapas
I år kan på vores festival få en helt speciel mad oplevelse. Luksus tapas platte skabt i samarbejde med vores sponsor Menu.
Den vil bla. bestå af Græske kofta, (okse frikadeller med feta) auberginesalat, tzatziki, humus, fyldte Chilies, Serano skinke, gode oste, hjemmebagt brød og lidt sødt.

Alt bliver lavet fra bunden på dagen, det bliver friskt og lækkert.

En sådan platte koster 100 kroner og kan nydes af egoisten der er sulten eller deles med kæresten hvis man bare vil hyggespise.

Bestilling/mobilepay på 61659790 senest mandag d. 13. august.
Luksus til folket…..yes!!!!

Og i år kan vi tilbyde flere forskellige gode vine udvalgt til vores måltider og et par dejlige stykker der går med tapas. Mums det bliver godt.

Kærlig hilsen, Bjørn
Kære Moselundere
Sponsorater søges!
Vi skal snart have festival og vi glæder os helt vildt. Det bliver som bekendt lørdag den 18. august. Men vores fine arrangement koster jo penge, så vil vi bede om jeres hjælp, såfremt det selvfølgelig er en mulighed.

Hvis du/I kender eller selv har en virksomhed, som kunne tænke sig at sponsere en skilling til dette års Moselund Festival 2018, så vil vi i festivalengruppen blive meget glade og yderst taknemmelige.

Vi har forfattet et lille skriv (vedhæftet opslaget "Invitation sponsorat" her på siden) som eventuelt kan være til hjælp ved eventuelle forespørgsler, eller også kan det blot bruges som baggrundsviden før en eventuel henvendelse.

Vi håber inderligt, at dette opslag kan give pote og kan da allerede fortælle, at det første sponsorat på 5000,- allerede er i hus. Det har Renéfra have 132, via sit firma www.autotestharlev.dk så alle dejligst sponseret til Festivalen. TUSIND tak for det! ❤️

Håbefulde hilsener Festivalgruppen
d. 16. maj 2018
Kære Moselundere, familie og venner
Moselund Festival 2018 står for døren og vi glæder os helt vildt til, at der står lørdag den 18. august i kalenderen. For så skal vi til Festival i vores egen dejlige haveforening.

Vi er meget afhængige af jeres opbakning, da det for det første er sjovest, når så mange som muligt deltager, men vi har også brug for et lille løft omkring økonomien.
Derfor afholder vi støttefest i Fælleshuset fredag den 15. juni fra klokken 18.00, hvor vi skal hygge og feste, og forhåbentligt også opleve en god koncert eller andet godt. Der vil blive lagt pølser og brød på grillen og være kølige drikke i køleren, som vil blive solgt til favorable støttepriser.

Så kom og støt op om dette års Moselund Festival 2018, ta´din familie og venner med og medbring godt humør og god Moselund Karma.
Entré 30 kroner for voksne og børn er gratis.
Vi håber på at så mange som muligt kan deltage, og vil sætte pris på, at I lige melder tilbage her i begivenheden om I deltager eller ikke, så vi herved kan få et overblik over indkøb og alt det der.

Håber vi ses, så vi kan få ben og gå på i forhold til vores musikprogram, børneunderholdning og alt det andet dejlige vi gerne vil med Festivalen. -Festivalen er jo grundlæggende et projekt, der arbejder for at skabe og vedligeholde fællesskabet, moseånden og nye bekendtskaber.

Kærlig hilsen Festivalgruppen
d. 16. maj 2018
 
Uglereden, hfmoselund.dk