Tilbud / Dit Pulterkammer

Vores annoncører er bl.a. med til, at støtte Haveforeningen Moselunds fælleshus der danner rammerne for mange af vores fælles arrangementer og aktiviteter. Her har vi legeplads, mulighed for musikarrangementer, fællesspisning, åbne bestyrelsesmøder, genralforsamlinger, foredrag, bordtennis, ugentlig onsdagshygge og årlige fester. De støtter os også gennem deres fleksibilitet, engagement og tilbud til fordel for os alle. Husk at støtte dem :-)

Dit Pulterkammer A/S

  • Dit Pulterkammer støtter økonomisk i forbindelse med Moselund Festival
  • Haveforeningen Moselunds medlemmer får 20% rabat på leje af opbevaringsrum (undtaget på aktuelle kampagnetilbud) på et af Dit Pulterkammers 5 anlæg. Rabatten er ikke tidsbegrænset, løber i hele den ønskede lejeperiode og ændres kun i forbindelse med den årlige lejeregulering.
  • Dit Pulterkammer giver desuden Haveforeningen Moselunds medlemmer mulighed for at købe flyttekasser. Alt salg af nedenstående kasser gennem hfmoselund.dk går direkte til Haveforeningen Moselund.

20% rabat på opbevaringsrum

Dit Pulterkammer tilbyder 20% rabat på alle rum til Haveforeningen Moselunds medlemmer (undtaget på aktuelle kampagnetilbud). Rabatten er IKKE tidsbegrænset, løber i hele den ønskede lejeperiode og ændres kun i forbindelse med den årlige lejeregulering. Altså, ingen overraskelser og ikke noget skrevet med småt. Udfyld formularen og du er i kontakt med Dit Pulterkammer.

På Dit Pulterkammers Rum og prisberegner kan du se eksempler på priser og rumstørrelser.

10 stk. bogkasser

  • Bogkasser er et andet af Dit Pulterkammers specialer og sikrer dig kasser, der er ideelle til opbevaring og transport af bøger.
69,00 DKK
stk.
10 stk. bogkasser
Dit Pulterkammer A/S

Dit Pulterkammer er en self-storage virksomhed der tilbyder opbevaringsrum i alle størrelser. Dit Pulterkammer har fem anlæg:

Anlæggene er opvarmede og der er daglig kontrol med temperatur og luftfugtighed. Når du flytter ind er dit opbevaringsrum rent, tørt og opvarmet.

Du har adgang til dit opbevaringsrum alle ugens dage fra 06.00-23.00.

Du er altid velkommen til at kontakte os personligt alle ugens dage fra 06.00-23.00 på telefon 87 37 02 03.

Se mere på www.pulterkammer.dk

Uglereden, hfmoselund.dk