Aktiviteter / Moselund Festival / Festival 2015 / Sidste nyt fra festivalgruppen

Sidste nyt fra festivalgruppen

KÆRESTE MOSELUNDERE, FAMILIE OG VENNER!

Vi takker for en helt fantastisk opbakning til Moselund Festival 2015!

Det overgik vore egne drømme og forventninger til, hvad der kan lade sig gøre her i vores fantastiske haveforening. Vi nød at se og opleve, både børn og voksne komme med en smittende fantastisk god energi, og bare "være med på den!!" :o)

En særlig tak skal lyde til alle de frivillige, hvem foruden, en sådan fest ikke var mulig at gennemføre med så vellykket et resultat.

Og så et kæmpe stort TUSIND TAK til de musikere, lydfolk og kunstnere, der har bakket op omkring projektet. Vi er yderst taknemmelige for jeres velvillighed og indspark! Wuaw! -I gjorde det fantastisk.

Endnu engang tusind tak til vore sponsorer, der har hjulpet festivalen rigtig godt fra start. I ved hvem de er, -støt dem, de støtter os!

Og tusind tak til Filmprojekt Gellerup! -Vi glæder os til at se resultatet af jeres indsats!

Oveni i turbanen kan vi også bekendtgøre, at vi har lavet et overskud på cirka 15.000 kroner. -Penge der går direkte ind på vores forenings fælles aktivitetskonto. Det skulle gerne bidrage til, at vi kan fastholde og udvikle på de dejlige initiativer der ellers finder sted her i vores dejlige forening!
 
Slutteligt kan vi fra festival-juryens side bekendtgøre:
VI GØR DET IGEN! :o)
-Så sæt kryds i kalenderen lørdag den 20. august 2016 allerede nu! Lad os få fasttømret en kærlig, festlig og fællesskabelig tradition!

Vi glæder os!

- Og husk, -det er kun for sjov!
Kærligst Festival-juryen!
 
 

Kære Moselundere.

På grund af opbygning af festivalen, er P-vest lukket for parkering i perioden torsdag d 20/8 kl 12.00 og frem til søndag d. 23/8 kl.14. Vi beklager ulejligheden men lover til gengæld et brag af en fest.
Kh. Festival gruppen.
MOSELUND FESTIVAL
Kære Moselundere!
Så er programmet for Moselund Festival 2015 klar. Vi starter allerede klokken 11, hvor bestyrelsen også vil være vært for lidt “mokost.” Alt imens vil der blive startet hyggeligt og fornøjeligt op med lidt frokost jazz v. Katrine Borre, Morten Elbek og Josef Baumgartner. Eddi Spageddi spiller ligeledes op for børn og barnlige sjæle klokken 11 sharp.
 
Gå ikke glip af dette, børnene vil elske det!
Vi glæder os helt vildt til at få Festivalen skudt i gang!

Vel mødt!
Josef, Bjørn, Hanne, Johnny og Torben
MOSELUND FESTIVAL
01/08-2015
I morgen søndag kan man hele dagen købe madbilletter til helstegt pattegris d 22 august. De sælges i have nr 138. På festivalen kan man købe forskelligt andet mad, men hvis man vil være sikker på at få en luns øffer skal man købe en billet. Kan også bestilles på TLF 61659790 -og vi har mobilepay.
MOSELUND FESTIVAL
23/07-2015
Kære Moselundere.
Det er nu muligt at købe madbilletter til festivalen. En billet til helstegt pattegris koster 60 kr. På selve festival dagen kan man naturligvis købe pizza, pølser og forskellige vegetar retter m.v. Vil man være sikker på at få en luns øffer er det dog nok en god idé at købe billet i forsalg. De sælges i fælleshuset i forbindelse med bestyrelsens morgenmad på lørdag ml.kl 10 og 12. Og igen på mandag ved fællesspisning mellem kl 15 og 20. Nøj hvor vi glæder os.
Kh. Festival gruppen
MOSELUND FESTIVAL GRUPPEN
Josef, Johnny, Hanne, Bjørn og Torben
Uglereden, hfmoselund.dk